SZukanie nie boli :evil:
wieszające się kierunki-wymiana włącznika świateł awaryjnych
Zwiń
X
-
wieszające się kierunki-wymiana włącznika świateł awaryjnych
Wieszają mi się kierunki.
Wyczytałem że to wina włącznika świateł awaryjnych. Jak się go demontuje (wyciąga)
Mam starą deskę tą szeroką auto z 98'."...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
A.M. Neville "Właściwości betonu"
-
-
Re: wieszające się kierunki-wymiana włącznika świateł awaryj
Zamieszczone przez kokospeedWieszają mi się kierunki.
Wyczytałem że to wina włącznika świateł awaryjnych. Jak się go demontuje (wyciąga)
Mam starą deskę tą szeroką auto z 98'.
Komentarz
-
-
ale jak wyciągnąć ten włącznik i gdzie znajduje się przekaźnik?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Ja mam starą deske rozdzielczą tą dużą, taka jak tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...c2dd811be5beb7 tu jest inny przełącznik.
Manetka raczej sprawna, choć nie mam jak sprawdzić. Nie mam na podmianę.
W którym miejscu jest ten przekażnik? Myślałem że jest zintegrowany z włącznikiem awaryjnych."...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
ok Ale jak go wyciagnąć zdemontować osłony nawiewów, wydłubać? Nie chce za bardzo zniszczyć deski. Ktoś już wyciągał ze starej deski?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pablokinahz tego co wiem to jest zintegrowany włącznik z przekażnikiem awaryjnych i jego wymień lub spróbuj wyczyścić
U mnie wymieniałem niedawno bo tez po włączeniu kierunku mrugnął tylko raz i koniec, a później to już w ogóle nie zaświecał się o czym przekonałem się wyjeżdżając w nocy z garażu no i wtedy szybko do sklepu bo lepiej wymienić przerywacz jak płacić mandat i odbierać dowód rejestracyjny z komisariatu policji :/
Oryginał na allegro około 100zł z przesyłką, a ja kupiłem jakiś zwykły zamiennik firmy VIKA na Allegro za około 42zł z przesyłką - póki co działa i mam nadzieję że jeszcze ze 100k km wytrzyma.
Wymiana banalnie prosta - jak na podanym wyżej poście - O1 z nową deską.
Komentarz
-
Komentarz